Services

Design & Grafik

Service aftaler & Webhotel

SEO Optimering & Analytics

Smartphone Apps

Web Udvikling

Vores udviklere har en masse erfaring med udvikling af websteder uanset hvilket framework.

Vores digitale ekspertise identificere vi dit grafiske behov for dit brand. Det står klart for os at procedure et smukt digitalt produkt, som du og din besøgende kan finde en masse værdi i.

Vi værdsætter vores kunder og hjælper dem med at udvikle deres projekter.

Vi ønsker at du opnår resultater med CiemTech således at dette bliver muligt, kan du kontakte en fra vores supportteam, som står parat til at hjælpe dig.

Vores team fremstiller et fantastisk design, der kan reagere fuldt ud og korrigere arbejde på ethvert udstyr.

SEO Optimering er brød og smør fra mange virksomheder. Hold styr på, hvordan din nøgleordrangering ændres, find ud af, hvem dine konkurrenter er, og hvordan du stables op imod dem. CiemTechs SEO-værktøj giver let, ekstra værdi til vores kunder ved at give os mulighed for at levere professionel nøgleord og konkurrentrapportering, hvilket også giver os nemmere mulighed for at optimere dit digitale produkt.

Fremragende mobile apps til alle smartphones på Android og iOS.

En mobilapp er en softwareapplikation, der er udviklet specifikt til brug på små, trådløse computerenheder, såsom smartphones og tablets, snarere end desktop- eller bærbare computere. Mobilapper er designet med hensyn til kravene og begrænsningerne for enhederne og også for at drage fordel af de specialiserede funktioner, de har. En gaming-app, for eksempel, kan drage fordel af iPhone's accelerometer.

Vores udviklere har en masse erfaring med udvikling af websteder på alle platformer og custom udviklet.

Vi har behandlet tusindsvis af brugere, der havde en masse forskellige smertepunkter, vi var nødt til at identificere hvert behov inden for vores digitale ekspertise, give den hjælp og vejledning under hele forløbet og levere et langt varigt produkt.

Vores arbejdsproces

Planlægning

Vi planlægger inden arbejdet starter

01

Wireframing

Opretter et design baseret på prototypen

02

Design

Udvikler layout-sider

03

Testing

Efter udviklingen foretager vi produkttest

04

Klar til at arbejde sammen med os?

Tag din virksomhed til næste niveau med CiemTech Group!