En smule luksus

CiemTech og erhvervslivet

CiemTech Group har været i Web Branchen i 15 år, lige siden da hjemmesider og webshop bliv en ting.
Vi er et professionel team som har vores passion i kvalitet løsninger for web-løsninger. Vi har i de seneste par år udvidet til Grafisk Design og App udvikling.

Vores mål er at kunne frakoble kedelige og trælse halv færdige løsninger, som vores tidligere kunder har været udsat for. I dagens Danmark, er det nemt og få bygget en begrænset hjemmeside og som ny i denne branche, er du som bruger grønt i dette område – og du vil slå dig rigtig hårdt i dette fag.

Vores motto er – “Vi bygger ikke, vi udvikler.”, CiemTech Group er med uddannet Web- og App- Udviklere, og vi besidder en helt anden erfaring end folk der kun har sit hjerte hos WordPress løsninger. Hjemmeside udvikling består af kodesprog og Web-løsninger, som består af så meget andet end kun WordPress.

CiemTech Group udvikler fra helt unikke løsninger og helt ned i koden, vi har erfaring indenfor over 20 CMS inkl. WordPress, Prestashop, Drupal og Shopify.
Vi kan også udvikle et helt unik CMS til dig fx “Hr. Hansen CMS”, eller “Det nye WordPress”.

Vores hjerte og passion er at vores slutbrugere for den helt rigtige løsning fra starten og ikke bliver bundet i uprofessionelle løsninger og af folk som kalder dem for udviklere eller programmører.
Web startede i år 2000 og dette er en meget vigtig information, hvis udviklere påstår andet.

CiemTech Group har sin kunde base i Danmark, men vi udvikler også web-løsninger til USA, Thailand og Japan.

programming-languages-developers-reveal-5caf2b6add173300b8a0f402-1-apr-15-2019-14-56-07-poster

1. CiemTech er et Web bureau med stor passion for at skabe professionelle web-løsninger. Et stærkt bagland gør at vi er i stand til at tilbyde dig og din virksomhed flere løsninger i høj kvalitet og stadig være konkurrencedygtig. Vi følger dig igennem hele processen lige fra at skabe et udkast på et design til udvikling af din brugervenlige web platform.
2. 99 kr./måned efter Web udviklingen. Ét medlemskab pr. side med CiemTech Basic. Tilbuddet gælder kun sider hostet af os. Begrænsninger og andre vilkår er gældende.
3. 499 kr./måned efter Web udviklingen. Et medlemskab med Web forsikring der dækker alt dit behov fra support til seo, video markedsføring, hosting, teamviewer, hastighedsoptimeringer.
Kan ikke kombineres med andre enheder hos CiemTech, men tjenesterne kan købes separat, men er blot dyre (Web Forsikring og Video Markedsføring).

Ny Dansk side!

For at vores danske kunder, så har vi tilføjet en Dansk CiemTech hjemmeside. Dog retter vi til og laver ændringer. Så en del links og tekster passer ikke de rigtige steder. Dog er det mest funktionelle aktiv, som Webmail, betalinger og regninger. 🙂