kisspng-mobile-app-development-mockup-android-5af30557e4c5e7.1682069215258760559371

App Udvikling

Lige nøjagtigt alt det, du har brug for.

Fra 4.689 kr. til 74.999 kr. med opbygning og design.*

Kontakt en CiemTech Udvikler

Kravspecifikation?

Få en pris oversigt af en formuleret og beskrevet kravspecifikation.

Selvom en kravspecifikation tager tid, er det en tid der tjener sig hjem igen.

Hvis man er en god købsmand, har du gjort nogle tanker i forvejen. Det er vigtigt vi ved hvad du vil have bestilt, da det kan koste os tid eller dig en udgift, hvis opgaven ikke er som ønsket.

Vi anbefaler du har en kravspecifikation og et udkast på et design ellers kan designet bestilles hos os inden påbegyndelse af udviklingen.

Kravspecifikation, kan tilsendes til support@ciemtech.com.

1. CiemTech er et Web bureau med stor passion for at skabe professionelle web-løsninger. Et stærkt bagland gør at vi er i stand til at tilbyde dig og din virksomhed flere løsninger i høj kvalitet og stadig være konkurrencedygtig. Vi følger dig igennem hele processen lige fra at skabe et udkast på et design til udvikling af din brugervenlige web platform.
2. 99 kr./måned efter Web udviklingen. Ét medlemskab pr. side med CiemTech Basic. Tilbuddet gælder kun sider hostet af os. Begrænsninger og andre vilkår er gældende.
3. 499 kr./måned efter Web udviklingen. Et medlemskab med Web forsikring der dækker alt dit behov fra support til seo, video markedsføring, hosting, teamviewer, hastighedsoptimeringer.
Kan ikke kombineres med andre enheder hos CiemTech, men tjenesterne kan købes separat, men er blot dyre (Web Forsikring og Video Markedsføring).

Ny Dansk side!

For at vores danske kunder, så har vi tilføjet en Dansk CiemTech hjemmeside. Dog retter vi til og laver ændringer. Så en del links og tekster passer ikke de rigtige steder. Dog er det mest funktionelle aktiv, som Webmail, betalinger og regninger. 🙂